Sinopsi: Et costa imaginar una vida sense xarxes socials? I si et donessin deu raons que et convencessin de la toxicitat dels seus efectes?

En aquest llibre Jaron Lanier, l’home que va encunyar el terme «realitat virtual» i un dels pares fundadors de la web 2.0, ens explica amb una contundència aclaparadora com les xarxes socials estan convertint-nos en persones rancunioses, tristes, espantadisses, poc empàtiques, aïllades i trivials. Tot això a causa de la tendència de les xarxes a treure el pitjor de nosaltres, a convertir la política en una cosa terrorífica, a enganyar-nos amb il·lusions de popularitat i èxit, a canviar la nostra relació amb la veritat, a desconnectar-nos de la gent, encara que estiguem més connectats que mai, i a coartar la nostra llibertat amb implacables anuncis especialment dirigits.

Si vols una vida més feliç, un món més just i pacífic, o simplement l’oportunitat de pensar per tu mateix sense ser monitorat i influenciat per les corporacions més riques de la història, el millor que pots fer és cancel·lar els teus comptes. Ara.


Fitxa Tècnica

Data de publicació original: 29 de maig de 2018
Autor: Jaron Lanier
Gènere: Informàtica.
Temàtiques: Ciència, Política i actualitat.
Quantitat de pàgines: 192.
Editor: Debat.
Idioma original: Anglès.
Idiomes traduïts: Castellà, Portuguès, Francès.


On comprar?

Amazon


Fnac


Casa del Libro


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idiomes