Sinopsi: La 2a part de la Trilogia LA NOIA INVISIBLE. Tot comença a encaixar.

Després de l’explosió en l’estació de metro, Julia no és la mateixa. S’ha convertit en una noia insegura, a vegades insolent, i a la qual li costa trobar motivació per a gaudir de la vida com ho feia abans. També les coses han canviat per a Emilio. El jove del pèl blau es troba replet de dubtes respecte al seu futur immediat. A més, coneix a algú molt especial, que li farà replantejar-se la seva situació. Vanesa, per part seva, va ser la més perjudicada del grup per l’explosió de l’artefacte. Això li està influint en la seva relació amb Ingrid?

El primer dimarts de gener del nou any, Julia rep una inquietant i inesperada crida. Hugo Velero, un dels companys de pis d’Iván Pardo, li assegura que el noi del pírcing en la cella ha desaparegut. Iván li ha parlat molt al seu amic de la seva intel·ligència i la seva capacitat deductiva, per la qual cosa li demana ajuda a Julia per a trobar-ho. La jove, en principi, pensa que és una broma i no accepta. Però, casualment, la seva àvia Pilar, una entranyable i curiosa septuagenària, amb les mateixes capacitats mentals que la seva néta, viu prop de l’edifici en el qual ara resideix el jove del qual va estar enamorada i del qual no sap res des de fa uns mesos.

Julia decideix passar uns dies amb la seva àvia a la ciutat per a trobar-se a si mateixa. No obstant això, no serà una visita tranquil·la. I és que la mort apareixerà de nou en la seva vida.

Una estranya desaparició, un misteriós crim en el qual tots semblen sospitosos i un puzle de cristall per resoldre es creuen en el camí de la noia de la memòria prodigiosa. Li somriurà la sort en aquesta ocasió?


Fitxa Tècnica

Data de publicació original: 26 de març de 2019.
Autor: Blue Jeans.
Gèneres: Novel·la.
Subgèneres: Suspens, ficció literària, novella·la negra, ficció.
Idioma original: Castellà.
Nombre de pàgines: 640
Sèrie: La Noia Invisible
Editorial: Planeta.
Idiomes traduïts: Català i Portuguès.


On comprar?

Amazon


El Corte Inglés


Planeta de Libros


Casa del Libro


Grup62 (Català)


Blue Jeans (Pàgina de l’autor)


Fnac


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idiomes