Sinopsi: Sembla excessiu … Però això no significa que no va succeir.

La massa de rínxols negres. El barret de copa El cigarret que penja dels llavis carnosos. Aquestes són les marques registrades d’un dels guitarristes més grans i venerats del món, un músic famós conegut per un nom: Slash.

Saul «Slash» Hudson va néixer en Hampstead d’un pare jueu i una mare afroamericana que va crear l’aparença de David Bowie en L’home que va caure a la terra. Es va criar en Stoke fins als 11 anys, quan ell i la seva mare es van mudar a Los Angeles. Els visitants freqüents de la casa van ser David Bowie, Joni Mitchell, Ronnie Wood i Iggy Pop.

En aquest moment, Slash es va ficar en les bicicletes BMX i eventualment es va convertir en professional, guanyant importants premis i diners, però als 15 anys la seva àvia li va regalar la seva primera guitarra. Van seguir sessions amb nombroses bandes locals de rock de Los Angeles fins a una fatídica reunió amb el cantant W Axl Rose … i la resta va ser història del rock. Guns N ‘Roses va passar dos anys construint la seva reputació abans que Appetite for Destruction es deslligués en un món desprevingut.

L’èxit de les llistes i la dominació global van seguir, però amb ell va arribar la inevitable caiguda: addicte a l’heroïna, l’alcohol i els cigarrets, la banda va esclatar en una esquerda entre Axl i Slash que és tan profunda avui com sempre. Però amb una nova esposa, fills i la nova banda Velvet Regirar, Slash torna a la normalitat. Tan estrident i nerviós com la seva música, Slash posa les coses en clar i compte la història real com a sol Slash pot fer-ho.


Fitxa Tècnica

Data de publicació original: 29 d’octubre del 2007.
Autor: Anthony Bozza.
Quantitat de pàgines: 480.
Gèneres: Biografia.
Editorial: ÉS POP EDICIONS
Idioma original: Anglès.
Idiomes traduïts: Castellà, portuguès, francès i alemany.


On comprar?

Amazon


Fnac


Casa del Libro


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idiomes